Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

 
Έχει παράδοση με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ. Τον κερδίζει μέσα έξω. Έχει καμιά σχέση το νταραβέρι της ΠΑΕ του Ιβάν με την ΠΑΕ της Κρήτης; Με τους δανεικούς που στέλνει ο ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ από τότε, το 2018 που επέστρεψε στο μεγάλο πρωτάθλημα; Η κουβέντα γίνεται για την κατάρα της καχυποψίας στην Ελλάδα.
Πράγματι, από το 2018, κατά σύστημα ο ΠΑΟΚ παραχωρεί δικούς του παίκτες με δανεισμό στον ΟΦΗ. Και στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ με το χθεσινό διπλό έχει 10 νίκες και μόνο μια ισοπαλία σε παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου. Το ''Χ'' με 2-2 έγινε σε ματς play-off.
Να ξεκαθαρίσουμε τούτο. Ο δανεισμός είναι μια τακτική που πρώτα απ' όλα βολεύει και τις δυο πλευρές. Την ΠΑΕ που δανείζει ποδοσφαιριστή για ένα άλφα συγκεκριμένο διάστημα και την ΠΑΕ που δανείζεται. Τίποτα το πονηρό και το σκοτεινό.
Άντε τώρα να πείσεις τον δύσπιστο και κακόβουλο ότι δεν τρέχει τίποτα το βρώμικο. Όταν στο παρελθόν έχουν οργιάσει οι φήμες, που δεν ήταν μόνο φήμες, για ανομολόγητες σχέσεις δυο ΠΑΕ. Η καχυποψία δεν πεθαίνει διότι είναι η απόλυτη δικαιολογία του βαρεμένου για να δώσει εξήγηση στην επιτυχία αντιπάλου. Στη νίκη αντιπάλου, ακόμα κι όταν γίνει πεντακάθαρα.
Στη φώτο, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που πρώτα δόθηκε δανεικός και μετά ένα χρόνο παραχωρήθηκε ελεύθερος στονΟΦΗ.
Διαβαστε ακομα:

ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ