ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 
Η εθνική ομάδα προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου μόνο αν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Κι αν όχι αυτό, τουλάχιστον να βρίσκεται σε υψηλές πτήσεις. Αν, δηλαδή, οδηγεί την κούρσα σε όμιλο για μουντιάλ και ευρωπαϊκό και προκρίνεται και ελπίζει σε διάκριση. Αυτοί είναι οι νόμοι της ζωής. 
Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στη εθνική όταν αυτή δεν βλέπεται και είναι της καρπαζιάς. Τόσο απλά είναι τα πράματα. Γιατί; Επειδή έτσι είναι  φτιαγμένος ο κόσμος. Η ομάδα φουλάρει και πάει για το απίθανο; Τότε και οι άσχετοι με τη μπάλα θα κλαίνε από ευτυχία. ''Ομαδαρα έχουμε, μπράβο στα παιδιά''.
Απόψε Σάββατο στις 7, ζωντανή μετάδοση από συνδρομητικό, το ματσάκι Γεωργίας- Ελλάδος. Ποιος ασχολείται με την εθνική; Μ' αυτήν την εθνική. Και γιατί κάποιος να χάσει δυο ώρες από τη ζωή του, να παρακολουθήσει παιχνίδι γάμα κατηγορίας με κριτήρια ευρωπαϊκά; Ένα παιχνιδάκι με αντιπάλους περιθωριακούς, όχι υπολογίσιμους.
Μα, είναι αγώνας επίσημος της εθνικής ομάδας, η οποία κατέρχεται πλήρης και θα κτυπήσει τη νίκη. Καμιά αντίρρηση. Ρωτάς τον άλλον αν κάνει κέφι να... πανηγυρίσει ένα τρίποντο, να μπει στην αγωνία και το άγχος της νίκης σε βάρος ανυπόληπτης αγωνιστικά αντιπάλου.  
Στη φώτο, από το 1-1 που... απέσπασε η Ελλάδα σε ματς έδρας με την Γεωργία, τον Μάρτιο του 2021 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ