ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΠΑΙΚΤΗ

 

Γλύτωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με μια μόνο αγωνιστική χωρίς κόσμο για το αίσχος αλά ζούγκλα που προκάλεσαν τα καπνογόνα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κανονικά η καμπάνα έπρεπε να ήταν δυο αγωνιστικές να παίξει στην έδρα του ο πρωταθλητής με… φωτογραφίες που θα παριστάνουν θεατές στην εξέδρα.

Αν, όμως, τιμωρούνταν με δυο αγωνιστικές, τότε στην απόφαση τιμωρίας της η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είχε δικαίωμα έφεσης, Για φαντάσου το σκηνικό: Να κατάφερνε να απαλλαγεί ο Ολυμπιακός και στο αμέσως κιόλας προσεχές ματς στο Καραϊσκάκη τα καπνογόνα να ντουμάνιαζαν την ατμόσφαιρα για μια φορά ακόμα. Ο διαιτητής να διέκοπτε πάλι τον αγώνα κι όσοι τον έβλεπαν από την τηλεόραση να πήγαιναν για κατούρημα.

Ο Ολυμπιακός θα εκτίσει την ποινή του στις 24 του μήνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η καλύτερη για τον Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού! Θα κρατήσουν σίγουρα την αυτοσυγκέντρωση τους και δεν θα χάσουν το ρυθμό τους από την αγωνία να το διακόψει ο διαιτητής και μια και δυο φόρες. Όπως είχε συμβεί με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός υποχρεώνεται να παίξει χωρίς τον… 12ο παίκτη του. Τον κόσμο του. Πως, όμως, να χαρακτηριστεί συμπαίκτης αυτός της εξέδρας όταν με την αφρικάνικης ζούγκλας συμπεριφορά του σαμποτάρει την ομάδα;
Διαβαστε ακομα:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ