ΧΑΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ

 
Μόλις έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με απώλειες. Που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μην ήταν πρώτος, αλλά δεύτερος και τρίτος και τέταρτος. Καμιά ιδιαίτερη σημασία, τώρα στο ξεκίνημα σχεδόν της κούρσας.Η διαφορά ενός ή τριών πόντων δεν είναι κρίσιμη κι αυτό δεν αφορά μόνον τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.
Σε έξι αγώνες ο Ολυμπιακός έκανε γκέλα σε δυο, μάλιστα στο Καραϊσκάκη! Πρώτα με τον ουραγό Ατρόμητο και μετά με τον Παναθηναϊκό. Τέσσερις βαθμούς... εκτός πλάνου στο κυνήγι του τίτλου.
Και ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε δυο φορές και και τις δυο στην Τούμπα. Ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και... ''ντροπιαστική'' ισοπαλία 4-4 με τον Βόλο. Άλλη μια απόδειξη πανηγυρική ότι στη μάλα όλα είναι μέσα, τίποτα, και το πιο απίθανο... προκύπτει. Στο 4-3 ο ΠΑΟΚ χάνει πέναλτυ στο 80, το σκορ δεν γίνεται 5-3 και μετά από δυο λεπτά ισοφαρίζει 4-4 ο Βόλος.
Απώλειες βαθμών θα υπάρξουν κι άλλες στους πρωτοπόρους. Και, μάλιστα, από εκεί που δεν το περιμένουν οι ίδιοι και κανένας. Ούτε ο αντίπαλος. Τα απρόοπτα του πρωταθλήματος.
Πέντε βαθμούς, όσους και ο ΠΑΟΚ, έχασε ο Βόλος, όλους εκτός έδρας με πιο βαριές φανέλες. Ήττα από τον Παναθηναϊκό, και το... ιστορικό 4-4 με ΠΑΟΚ. Την προσεχή αγωνιστική παίζει στην έδρα του με ένα άλλο μεγάλο όνομα, την ΑΕΚ. Η οποία ΑΕΚ (φώτο, από το χθεσινό 3-0 με Ατρόμητο), στους 13 κι αυτή, έχασε εκτός δυο βαθμούς από τον ΟΦΗ και τρεις από τον ΠΑΟΚ.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ 4-4, Ο ΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ!