Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 3-1 ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΒΟΛΟΣ

 

Δεν τα κατάφερε ο Βόλος με την ΑΕΚ. Κανένα πρόβλημα! Στο φινάλε δεν είναι γιορτή κάθε παιχνίδι στο γήπεδο. Έγινε 4-4 από το 4-1 του ΠΑΟΚ, το δικαιούταν το 2-2 από το 0-2 με την ΑΕΚ, αλλά δεν έκατσε η μπίλια. Φταίει και ο γκρουπιέρης, διότι έδωσε άλλο τέμπο στη γυροβολιά. Χιούμορ αντιποδοσφαιρικό.

Κανένα πρόβλημα, όμως, για τον Βόλο διότι Βόλος είναι και να του αξίζει είναι απίθανο να συνεχίζει να κυκλοφορεί σε τροχιά τίτλου. Μ’ άλλη φανέλα, το συζητάμε… Κανένα πρόβλημα διότι κόντρα στην καλή ΑΕΚ ο Βόλος μόνο κομπλεξικά και ταπεινωτικά δεν επεδίωξε το αποτέλεσμα. Απεναντίας! Δικαιολόγησε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την αξία του και τη θέση του στο πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο, το άπιαστο και το καταραμένο. Χάνουν πέναλτυ οι γηπεδούχοι, δεν γίνεται το 1-0 και καπάκι οι φιλοξενούμενοι χτυπάνε με δυο γκολ. Στο β΄ χάνει ευκαιρία η ΑΕΚ να κάνει το 3-0 και επιτόπου γίνεται το 2-1 από την ομαδάρα του Βόλου, που το τράβηξε περήφανα και με το κεφαλι ψηλά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Και εκεί που η ΑΕΚ έπαιζε με τη ψυχή στο στόμα, με την απειλή να ισοφαριστεί γίνεται το 3-1. Στη φώτο, εκτός μάχης ο Γκαρσία μετά από ανώμαλη πτώση στο γρασίδι

Τελικά, από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Βόλος μέτρησε 12 γκολ στην εστία του.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ - ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ