ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1 ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΟΚ

 

Κατ’ αρχάς. Δεν βλέπεται το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο στον γήπεδο. Κι όμως, καλύτερα και για τον Ολυμπιακό και για όσους παρακολούθησαν τη μάπα αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, που το έργο έγινε με άδειες κερκίδες. Τι, δηλαδή; Να κάνουν συσκότιση στο γήπεδο με τα καπνογόνα οι αληταράδες, να υποχρεώνουν τον διαιτητή να διακόπτει το ματς και να χάνει το ρυθμό του στο παιχνίδι ο πρωταθλητής;

Ποιο ρυθμό; Δεν υπήρχε τέτοιο πράμα στον Ολυμπιακό. Από τη αρχή της σαιζόν ο Ολυμπιακός το πάει κουτσά στραβά. Καμία σχέση με την ομάδα του περασμένου πρωταθλήματος. Πήρε κι άλλους παίκτες, πανάκριβους, αλλά τον ξελασπώνει κάποιος Αγκιμπού. Αυτό το μαυράκι είναι το διαμάντι. Άνοιξε το σκορ και  με δική του ασίστ μισό γκολ έκανε το 2-0 ο Μασούρας.

Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός, είπε ο των αντιπάλων προπονητής Λουτσέσκου. Τι να το κάνεις! Ότι ανάμεσα σε δυο μέτριες ομάδες η μια ήταν… καλύτερη. Ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρώτερος από τους  δυο αντιπάλους που μόνο ομάδες κορυφής στη βαθμολογία δεν έμοιαζαν.

Θλιβερό το θέαμα. Ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο προσπαθούσε να κρατήσει το 2-0. Κι όταν ο ΠΑΟΚ ξύπνησε, πιο σωστά όταν ο Ολυμπιακός υποχώρησε, κι έγινε το 2-1, μόνο τότε το παιχνίδι παιζόταν στην κόψη του ξυραφιού και κέρδισε το ενδιαφέρον του θεατή. Όχι για την  ποιότητα του ποδοσφαίρου, όσο για το πώς, τελικά, οα κάτσει το αποτέλεσμα.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ - ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ