ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ... , ΕΙΝ' Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ

 

Νέος πρόεδρος στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος. Της super league, το αγγλικό μας μάρανε. Και δεν την είπαν league, λίγκα ή κάτι άλλο μπασταρδοελληνοποιημένο, κοτσάρανε και το super. Αμ πως!... που έλεγε ο βλάχος. Δεν έχουμε πρωτάθλημα, αλλά σούπερ πρωτάθλημα.

Και επειδή είναι σούπερ, και την πάμε τη δουλειά να το κάνουμε πρωτάθλημα σούπερ ντούπερ, εμείς τα αφεντικά, οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, δεν ασχολούμεθα! Αφήνουμε να τραβάει το ζόρι ένας υπάλληλος μας. Και σ’ αυτό συμφωνούν οι συνάδελφοι μεγαλομέτοχοι.

Παραιτήθηκε ο πρώην ήδη πρόεδρος της super league, δικήγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Γιατί; Άγνωστον! Τρελό και για τα σίδερα θα βγάλουν εκείνον που θα ισχυριστεί ότι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το κουμάντο δεν το κάνει ο ιδιοκτήτης, αυτός που πληρώνει και έχει όλες τις ευθύνες επάνω του, αλλά… άλλος. Κι αυτός ο άλλος…, που λέει το τραγούδι του 1956, με τον Νίκο Γούναρη… , ειν’ ευεργέτης μου μεγάλος. Ευεργέτης του Αλαφούζου είναι ο… άλλος που κάνει τη δουλειά στην ΠΑΕ.

Το πράμα μιλάει μόνο του. Για τις καθαρές, τις τεχνοκρατικές δουλειές που αφορούν το πρωτάθλημα, τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, δεν δίνουν ένα παρά οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Κάποιοι απ’ αυτούς, και δεν είναι ρετρό story αυτό, έχουν ζεστό ενδιαφέρον μόνο για τις βρωμοδουλειές.

Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΕ