Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΟΜΩΣ...

 

Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα. Αρκεί να μεταφέρουμε ένα άγνωστο γεγονός που μόνο του φωτογραφίζει την - ουσιαστικά σε επίπεδο διαπλοκής - σχέση των μεγαλοεπιχειρηματιών όταν εμπλέκονται με ΠΑΕ ή με κανάλια και ΜΜΕ γενικά. Οι άνθρωποι αγοράζουν ομάδες ή κανάλια, αλλά δεν αγαπάνε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αφορμή της κουβέντας τα συμβαίνοντα στο κανάλι Open, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Όπως συνηθίζεται ο ομογενής επιχειρηματίας έβαλε έναν έμπιστο άνθρωπο και τρέχει τη συγκεκριμένη μπίζνα, το κανάλι, που βέβαια μόνο ως επικερδής επιχείρηση λειτουργεί. Αδιάφορο (!) για τον Σαββίδη, ο οποίος πέταξε τα εκατομμυριάκια του από την... επιθυμία του να προσφέρει λαϊκή διασκέδαση στον κοσμάκη.

Τέλος πάντων, για να μπούμε στο θέμα μας. Ο αντ’ αυτού στο κανάλι ψάχνει τον Ιβάν, για να πάρει το οκέυ του για μια κρίσιμη απόφαση και Ιβάν δεν... βρίσκει. Έτσι συνέβη και σε μια μεγάλη ομάδα τη δεκαετία του ΄90. Ο αντ’ αυτού στην ΠΑΕ μεγαλοεπιχειρηματία ψάχνει το αφεντικό του και δεν τον βρίσκει. Και μιλάμε για πολύ κρίσιμο θέμα.

Ο αντ’ αυτού έχει βρει την άκρη με τον αθλητικό δικαστή και η ΠΑΕ δεν θα τιμωρηθεί, με συνέπεια το προσεχές μεγάλο ντέρμπυ έδρας να γίνει με κόσμο και να γλυτώσει το τσουχτερό πρόστιμο. Ναι, αλλά ο αντ’ αυτού πρέπει να συνεννοηθεί με τον μεγαλομέτοχο για το δωράκι στον δικαστή. Και ο μεγαλομέτοχος δεν βρίσκεται…

Διαβαστε ακομα:

ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ! Η ΑΕΚ ΑΠΟΥΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ!