ΑΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ…

 

Τελικά, αυτό που τραβάει είναι τι θα γίνει στο ''ματς της Κυριακής''. Στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν το ζητούμενο για άπασα την ποδοσφαιρική κοινωνία είναι όχι ακριβώς τι θα γίνει στο ματς, αλλά τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Επειδή δεν βγαίνει εκτός κόλπου το βαθμολογικό κομμάτι…

Αν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ χάσει, ακόμα κι αν δεν κερδίσει, τότε μένει πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Βασικό αυτό. Με ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, το πιθανότερο είναι η διαφορά του δικεφάλου από την κορυφή της βαθμολογίας να αυξηθεί σε επτά μονάδες. Είναι νούμερο το 7 σε εννέα αγωνιστικές.

Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα. Η διάκριση στην Ευρώπη είναι Νο 4 στόχος. Επειδή προηγείται ο Νο 2 στόχος που είναι (… πάλι) το πρωτάθλημα και ο Νο 3 στόχος το κύπελλο. Είναι σε θέση ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια να διαχειριστεί με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα μια αποτυχία απόψε στις 7.30 κόντρα στον απαιτητικό Παναθηναϊκό;

Βεβαίως ο Παναθηναϊκός περιμένει πως και πώς να κερδίσει τον ΠΑΟΚ για να κοροϊδέψει τον εαυτό του πρώτα ότι είναι σε κατεύθυνση ανόδου και προόδου. Αναμενόμενο ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει λες και αγωνίζεται στον τελικό κυπέλλου.
Στη φώτο, από το 2-0 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ την περίοδο 2019- 20. Στο περασμένο πρωτάθλημα είχε κερδίσει πάλι στη Αθήνα ο Παναθηναϊκός με 2 -1 τον ΠΑΟΚ. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΞΕΧΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΓΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ