ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

 

ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΚ. Μεγάλο ματς. Λάθος. Δεν υπάρχουν μεγάλα ματς, το σίγουρο είναι τα ενδιαφέροντα και τα αδιάφορα παιχνίδια. Βεβαίως στο πρόγραμμα της προσεχούς αγωνιστικής ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, νικητή του Παναθηναϊκού και εκτός του ΠΑΟΚ και του Άρεως με το ιστορικό 5-0.

Το ματς, όμως, που ερεθίζει είναι το ΠΑΟΚ- Άρης. Επειδή προηγήθηκε η ήττα του ΠΑΟΚ από τον ουραγό και άνευ νίκης Ατρόμητο. Και το αξιοθαύμαστο 5-0 του ΠΑΣ στο Βικελίδης. Είναι αδύνατον οι παίκτες που φοράνε τη φανέλα του Άρεως να εμφανιστούν στην Τούμπα τόσο χαλαρά, τόσο αδιάφορα, τόσα… γαλήνια, όπως κόντρα στον ΠΑΣ.

Μια στιγμή. Μη γίνει παρεξήγηση. Υποτίμηση του ΠΑΣ, ο οποίος έκανε γκολ μπαλαδόρικα, με συνδυασμούς και κατέβαινε με τρίγωνα και τετράγωνα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Τέλος πάντων, καμιά έκπληξη να δούμε την Κυριακή στην Τούμπα έναν… άλλον Άρη και πιθανόν αν συμβεί αυτό να οφείλεται στην ιστορική συντριβή από τον ΠΑΣ. Ιστορική, διότι μέχρι το 5-0 της περασμένης αγωνιστικής το ρεκόρ της πιο βαρειάς ήττας του Άρεως στην έδρα του το κατείχε ο ΠΑΟΚ με 4-0, τρεις δεκαετίες πριν (1994).
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΕΧΑΣΑΝ 5-0