Ο ΠΑΟΚ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 
Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο ματσάκι εκτός έδρας με την Σλόβαν Μπρατισλάβα (φώτο). Και λοιπόν; Ν πούμε μπράβο διότι δεν κέρδισε, διότι δεν σκοράρησε, παρ' ό,τι ήταν... καλύτερος;. Τέτοια καλυτεροσύνη να του λέίπει του ΠΑΟΚ. Και επειδή μιλάμε σοβαρά και δεν κάνουμε... αντιπολίτευση, η κριτική δεν αφορά μονάχα το χθεσινό επεισόδιο. Αφορά γενικά την πορεία του ΠΑΟΚ στον όμιλο με αντιπάλους κατώτερους του.
Ποια είναι η Κοπεγχάγη και η Σλόβαν σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ; Καλά, την προσκοπική ομάδίτσα Λίνκολν μην την βάζιουμε στο λογαριασμό. Ανώτερος είναι ο ΠΑΟΚ σ' όλους τους τομείς, και κυρίως στο ακριβό του ρόστερ. Κι όμως στην Τούμπα πήρς μόλις ένα βαθμό από Κοπεγχάγη και Σλόβαν.
Και περιμένει τώρα - χωρίς... άγχος - να κερδίσει εντός με περισσότερα από δυο γκολ την Λίνκολν για να πάρει το βου εισιτήριο για πρόκριση στους ''16'', αφού προηγουμένως θα δοκιμαστεί σε μπαράζ.
Και επειδή ο ΠΑΟΚ παίζει και μα κάποια γεροντάκια, το ερώτημα είναι με ποιες και πόσες δυνάμεις θα αντιμετωπίσει μεθάυριο Κυριακή τον Άρη, που αυτός έχει τα δικά του ψυχολογικά τραλαλά μετά την πεντάρα από τον ΠΑΣ. Που σημαίνει ότι ο Άρης δεν θα παίξει μόνο  κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για να γειάνει, να ξεχάσει τα δικά του κρίματα. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ... ΠΑΓΚΟ