Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΜΕ ΤΑ... ΛΟΓΙΑ

 
Τα είχαμε πει. Δεν υπάρχει δεύτερη φορά, σύμφωνα με τους άγραφους νόμους της ζωής. Η δεύτερη φορά βρωμάει αποτυχία. Δεν επαλαμβάνεται η πρώτη φορά. Αυτά για την επιστροφή του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα πήρε πρωτάθλημα με τον Ρουμάνο, κι αυτός την εγκατέλειψε και πήγε να βρει την τύχη του στην Αραβία. Κι επέστρεψε να ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Δεν γίνονται αυτά. Δεν τα επιτρέπει η ζωή με τους δικούς της κανόνες.
 
Σ' έναν άλλον ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Λουτσέσκου. Σε μια ομάδα που είχε αρχίσει να κάνει το κύκλο της. Πρώτα θα ολοκληρωθεί ο κύκλος και μετά θα ξεκινήσει η επόμενη γυροβολιά. Ποια συνέχεια; Συνέχεια στον ίδιο κύκλο είναι κατηφόρα. Κι άλλη κατηφόρα. Ο ΠΑΟΚ έχει μαζέψει ένα βαθμό λιγότερο από τον Άρη! Στους 19 ο ΠΑΟΚ, στους 14 ο Άρης, συν του μείον έξι, άρα στο γήπεδο έχει πάρει 20.
 
Ο λαλίστατος Λουτσέσκου που είναι; Έκανε στην άκρη και πήρε το μικρόφωνο ο... Μάκης Γκαγκάτσης. Και μίλησε στους παίκτες λες κι απέναντι του είχε τους συμπαίκτες του Γιώργου Κούδα. Προπολεμικός μέσα σε μεταπολεμική γούνα. ''Δεν σεβαστήκαστε τον κόσμο... '' είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ. Ποιους ακριβώς δεν σεβάστηκαν οι παίκτες, τους κυρίους που μπουκάρησαν στο παιχνίδι με τον Άρη και το διέκοψαν;
 
Οι παίκτες παίζουν αυτό που μπορούν. Άδικο να τους κατηγορεί κανείς για αδιαφορία και... έλλειψη σεβασμού στον... κόσμο και στον... Σαββίδη. Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, άλλωστε, του ΠΑΟΚ, αλλά και της κάθε ΠΑΕ, παίζει για πάρτη του, όχι για την ομάδα. Τέλος πάντων με μπλα μπλα που γίνεται για να μεταφερθει στα πρωτοσέλιδα, για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, δεν αλλάζει η μοίρα των πραγμάτων.
Διαβαστε ακομα:

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΕΚΤΗ