ΜΕ ΤΟ 0 - 4 ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ

 

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ποιο είναι, δηλαδή; Το απρόβλεπτο παιχνίδι. Θες περισσότερα; Παιχνίδι είναι. Και το ίδιο ματς, γιατί έτσι ή γιατί αλλοιώς, να τελειώσει με διαφορετικό αποτέλεσμα. Και με διαφορετικό σκορ. Τι άλλο να πεις για τη μπαμπεσιά του ποδοσφαίρου;

Κέρδισε 4-0 στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ, την πιο μεγάλη του νίκη στο πρωτάθλημα. Τέσσερα γκολ έβαλε δυο φορές στην Τούμπα, στο Βόλο αλλά δέχθηκε τεσσάρα (4 – 4) και στον Απόλλωνα (4 – 1). Κι όμως, αυτό το 4-0 στο ίδιο παιχνίδι πιθανόν να είχε άλλη κατάληξη. Όταν, όμως, κερδίζει η μια ομάδα με τεσσάρα, όποιος τολμήσει να πει κάτι… διαφορετικό, κάτι… ποδοσφαιρικό, γίνεται γραφικός και ύποπτος.

Με ''βαρικό'' γκολ προηγήθηκε στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ. Πέναλτυ που δεν είδε ο διαιτητής υποδείχθηκε από το βαρ, και το έκανε γκολ ο Σλοβένος Κούρτιτς (φώτο). Πριν πάνε στα αποδυτήρια οι παίκτες ο ΠΑΣ έχασε άχαστη ευκαιρία να ισοφαρίσει μπροστά στο τέρμα του Πασχαλάκη.

 Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, γιατί ο ΠΑΣ δεν αξίζει να τρώει τεσσάρα στην έδρα του. Γιατί ακόμα – για να μη ξεχνιόμαστε- ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί από την ΠΑΕ των Ιωαννίνων στην Τούμπα. Γιατί, τέλος, και ο πιο αισιόδοξος παοκτσής δεν περίμενε τεσσάρα.

Και πέσανε ήδη τα υψηλά και υψιπετή συμπεράσματα. Άλλαξε ο ΠΑΟΚ. Επέστρεψε ο ΠΑΟΚ. Ξεπέρασε την κρίση ο ΠΑΟΚ. Αυτά τα μεγαλειώδη μετά από ένα παιχνίδι που ίσως να είχε άλλη κατάληξη. Επειδή αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ Η Ο ΙΔΙΟΣ;