ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…

 

Δίνει δικαιώματα η ΑΕΚ να λέει ο καθένας ό.τι θέλει. Και επειδή στο ποδόσφαιρο είναι το βασίλειο του φλου, τα πάντα όλα ερμηνεύονται όπως γουστάρει κανείς, εκ των προτέρων λες πως έχουν δίκαιο ό,τι κι αν ισχυριστούν για το φαινόμενο ΑΕΚ. Πραγματικά πρόκειται περί φαινομένου…

Ομάδα κορυφής να είναι ικανή για την απόλυτη αρνητική έκπληξη. Σε αγώνα έδρας να επιτρέπει στον κατώτερο αντίπαλο να της ανατρέπει το αποτέλεσμα..Φαινόμενο, βέβαια, διότι το κακό με την  ΑΕΚ επαναλαμβάνεται. Μόλις στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος κέρδιζε στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ και στο τέλος βρέθηκε ηττημένη 2-1.

Φταίει η διοίκηση. Όχι, οι παίκτες. Ποιοι παίκτες, η διαιτησία. Ποια διαιτησία; Ο προπονητής φταίει. Μήπως δεν φταίει κανείς. Μήπως φταίει κάτι που δεν το βλέπει κανείς. Που δεν το ξέρει κανείς.

Η ΑΕΚ έφτασε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, χωρίς να κερδίσει μια, έστω μία φορά και να ικανοποιήσει με την απόδοση της. Να την ευχαριστηθούν, ρε, παιδί μου οι οπαδοί της. Κι όχι μόνο αυτό. Να βλέπουν την ομάδα τους να μη μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα.

Αυτό που είδε όποιος έχει μάτια χθες κόντρα στον Παναιτωλικό, είναι ότι αυτή η ΑΕΚ είναι αντίπαλος για τα δόντια κάθε αντιπάλου στο πρωτάθλημα. Και η χειρώτερη μπορεί να κερδίσει την ΑΕΚ, μάλιστα και εκτός έδρας, αρκεί να το πιστέψει. Η ΑΕΚ της δίνει το δικαίωμα με τις εμφανίσεις της και τις γκέλες της. Και μετά τη χθεσινή ψυχρολουσία από τον Παναιτωλικό, με την έλλειψη ηθικού στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.
Διαβαστε ακομα:

ΝΤΕΡΜΠΥ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ… ΠΑΛΙΑ