ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΒΓΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ… ΑΟΥΤ

 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-0 εκτός έδρας τον Βόλο (φώτο). Ποια τύχη, όμως, να έχει στο πρωτάθλημα, μετά τις απώλειες βαθμών, μάλλον ''αδικαιολόγητες'' για ομάδα κορυφής. Ακόμα και να κερδίσει στην Τούμπα τον Ολυμπιακό την αμέσως προσεχή αγωνιστική θα μειονεκτεί βαθμολογικά του πρωταθλητή.

Ο οποίος πρωταθλητής δεν προηγείται μόνο στη βαθμολογία, αλλά είναι και Ολυμπιακός. Που σημαίνει και στις κακές του, και στις στραβές του, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Δεν θα εγκαταλείψει εύκολα το χρυσόμαλλο δέρας του πρωταθλήματος.

Και η ΑΕΚ χθες κέρδισε εκτός έδρας έναν αντίπαλο που πεινάει απελπισμένα για βαθμούς. Τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το ερώτημα είναι ίδιο, όπως για τον ΠΑΟΚ. Αυτή η ΑΕΚ που κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο και πήρε 0-0 στην Τούμπα μεσοβδόμαδα από τον ΠΑΟΚ, γιατί ενήργησε περισσότερα επιπόλαια και λιγώτερο αποτυχημένα στα δυο προηγούμενα παιχνίδια έδρας;

Με τους έξι βαθμούς που πούλησε με ΟΦΗ και Παναιτωλικό η ΑΕΚ μέχρι που είχε ρόλο αληθινού ανταγωνιστή για τον τίτλο. Βεβαίως υπάρχει χρόνος για ανατροπές. Πόσο, όμως, αξιόπιστοι είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ όταν με δική τους ευθύνη έμειναν πίσω και στον δικό τους κόσμο πέρασαν το μήνυμα πως χάθηκε το τραίνο της γραμμής.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...