Η ΑΕΚ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

 

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι της με τον Βόλο. Τελείωσε 1-1 στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ και στο δεύτερο η ομάδα που έχει προπονητή τον Γιαννίκη προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Να παραμείνει το 1-1. Πως, όμως, να πετύχει το στόχο της η ΑΕΚ όταν ήταν αυτό που δεν ήταν ο αντίπαλος; Ο μεν Βόλος ήταν ομάδα, η δε ΑΕΚ ένα πεθαμένο πράμα.

Το να πεις ότι η ΑΕΚ δεν είχε αρχή και τέλος, την… αδικείς. Αυτό το λες για ποδοσφαιριστές που κάτι κάνουν, παρουσιάζουν κάτι ζωντανό, έστω ασυντόνιστο, χωρίς τακτική, χωρίς πρόγραμμα. Η ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο ήταν νεκρή. Ίσως το πιο άσχημο, το πιο αντιποδοσφαιρικό ημίχρονο της Ιστορίας της.

Τελικά, η ΑΕΚ είναι η ομάδα που ικανοποιεί μόνο τους μαζοχιστές οπαδούς της. Επειδή, όμως, στο ποδόσφαιρο είναι αδύνατον να γίνεται οπαδός άτομο που ηδονίζεται στην ήττα, στον πόνο, στην ταπείνωση, η ΑΕΚ, έτσι όπως παίζει είναι αδύνατον να πλουτίσει το κοινό της.

Δεν έχει ξαναγίνει στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου από καταβολής. Ομάδα κορυφής στο πρωτάθλημα, ομάδα που πρωταγωνιστεί, να χάνει στην έδρα της τρία συνεχόμενα ματς από αντιπάλους κατώτερους βαθμολογικά. Το κατάφερε η ''Περάστε, κόσμε…''  ΑΕΚ, που έχασε με το ίδιο σκορ 2 -1 κατά σειρά από ΟΦΗ, Παναιτωλικό και χθες τον Βόλο  

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ