ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΤΟ... ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

 

Κόβεις φάτσες και βγάζεις συμπέρασμα. Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο. Είδα τις φωτογραφίες των κυρίων που θεωρούνται ύποπτοι ή έχουν κριθεί ένοχοι στη δολοφονία του 19χρονου Άλκιβιάδη- Άλκη- Καμπανού. Υπόκοσμος. Αυτή την αύρα βγάζουν οι φωτογραφίες.

Καμιά έκπληξη αν ορισμένοι είναι μέλη οργανωμένα σε σύνδεσμο φιλάθλων. Σε τέτοια συμμορίτικα κόλπα θα πάει κάποιος νέος από αφέλεια και ασχετοσύνη. Και δεν αναφέρω καν ότι οι δολοφόνοι του Άλκη είναι οπαδοί της άλφα και της βήτα ομάδας.
Τον αλήτη, το ρεμάλι της κοινωνίας, τον αντιμετωπίζεις ως επικίνδυνο κακοποιό, δεν του φοράς κάποια φανέλα συγκεκριμένης ομάδας. Ο χούλιγκαν με δίπλωμα είναι παρών σε κάθε συμμορία συνδεσμίτικη. Είναι ίδιος σ’ όλες τις ομάδες.

Θυμάμαι ότι πριν από 35 χρόνια άκουσα για πρώτη φορά ότι ένας από τους τσαμπουκάδες στην εξέδρα των χουλιγκάνων ήταν να… κατακτούν το μπουφάν του αντιπάλου χούλιγκαν. Είχε συμβεί στη Νίκαια. Τσογλάνια, οπαδοί της Προοδευτικής βουτούσαν, έκαναν ντου και το έπαθλο τους ήταν το μπουφάν, κι αυτό θεωρείτο… μαγκιά. Ότι έχω υπεροχή απέναντι αυτουνού που του πήρα το πανωφόρι.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΕΓΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ