Ο ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΜΕΣΑΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

 

Χαμένος είναι ο Αργύρης Γιαννίκης με την απόφαση του να πάει στην ΑΕΚ. Το ότι του έδειξαν την πόρτα πολύ ενωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου είναι το λιγότερο. Έχασε διπλά ο επαγγελματίας. Ακριβώς, επειδή πήγε σε ομάδα πέραν από τα κυβικά του. Που σημαίνει ότι όχι μόνο απέτυχε να αλλάξει επίπεδο, αλλά και να κλείσει πόρτες ομάδων δεύτερης γραμμής, όπως π.χ. του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής από την Λαμία ή τον ΟΦΗ π.χ. πάει στον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ με σκοπό να αξιοποιήσει την ευκαιρία. Να δουλεύει σε ΠΑΕ πρώτου επιπέδου. Αν, όμως, αποτύχει στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, όπως συνέβη με τον 42χρονο Γιαννίκη, τότε κλείνει τις πόρτες στην πιάτσα και σε ΠΑΕ κατηγορίας Λάρισας και Παναιτωλικού π.χ.

Είναι τέτοια η αποτυχία του Γιαννίκη στην ΑΕΚ που μόνον έκπληξη θα είναι αν αύριο έχει πρόταση από τον Πανιώνιο ή τον Ατρόμητο π.χ..

Ο Γιαννίκης ήταν δυο χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα (2019 - 21) και δεν συνέχισε στην ίδια ΠΑΕ ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο, π.χ., να τον ζητήσει ο Παναθηναϊκός, έστω ο Άρης, όχι κάποιος Απόλλων ή Βόλος. Τελικά, η πρόταση ήρθε από την ΑΕΚ, η οποία μάλλον άργησε πολύ να διακόψει πρόωρα τη συνεργασία τους.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΟΚ