Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''4''

 

Αυτά, στο ποδόσφαιρο, το λατρεμένο και χιλιοτραγουδισμένο, και από τους ημίγυμνους – όχι θα φοβηθούν το κρύο μιας χειεμωνιάτικης νύχτας- οπαδούς του ΠΑΟΚ . Κόντρα στην καλύτερη της αντίπαλο, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης και νίκησε και προκρίθηκε. Στο πρώτο ματς στην Τούμπα πριν από μια εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ πέτυχε μόνο ένα γκολ, και χθες σκόραρε δυο φορές εκτός έδρας.

Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Στο βήτα ημχρόνιο, αφού στο πρώτο η Γάνδη ισοφάρισε λίγα λεπτά πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση της βελγικής ομάδας, που έχασε ευκαιρίες, και δεν της έδωσε πέναλτυ ο διαιτητής. Αντί, λοιπόν, να πετύχει το δεύτερο η Γάνδη, τη ζημιά την έκανε ο μαχητικός ΠΑΟΚ. Στη φώτο, χαίρεται το 2- 1 με το δικό του γκολ ο Βραζιλιάνος Αουγκούστο.

Επιτυχία η πρόκριση στους ''8'' της Ευρώπης, έστω στη γάμα κατηγορίας διοργάνωση, στο conference, για να μη ξεχνιόμαστε, και λίγο κράτει στους πανηγυρισμούς δεν κάνει κακό. Αυτά τα πανηγυρικά, ιστορικά και επικά, είναι… υπερβολικά. Τι, δηλαδή, θα πουν αν αύριο περάσει και στους ''4'' ο ΠΑΟΚ; Κοντή γιορτή, πριν από το πρώτο 15νθήμερο του άλλου μήνα, τον Απρίλιο θα έχει τελειώσει η επόμενη πράξη του έργου.

Το απόγευμα σήμερα γίνεται η κλήρωση των προημιτελικών, όπου πάντα φαβορί είναι η Ρόμα και η Λέστερ. Υπάρχει χώρος με τη ρέντα που έχει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει ακόμα.  

Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΕΜΠΥΔΕΣ