Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

 
Παιχνίδι μπάσκετ στο ΣΕΦ Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 68-72, το 2019, σα σήμερα 29 Μαρτίου. Πιο σωστό είναι η μέρα που γάβροι έσφαξαν οπαδό του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος στο όνομα. Στις 29 Μαρτίου επίσης, το 2007.
- ''Γάβρε, θυμήσου το θρίαμβο της Παιανίας'', το ένα σύνθημα με πανό, παρακαλώ, της εξέδρας στο ματς μπάσκετ της ευρωλίγκα.
- ΄'Φαντάζει ωραία στην Παιανία η πράσινη σημαία'', το άλλο σύνθημα.
Ντροπή να πανηγυρίζουν τη δολοφονία οπαδού αντίπαλης ομάδας. Να γιορτάζουν ένα άτιμο φονικό, μια αφαίρεση ζωής. ''Το θρίαμβο της Παιανίας''. Με εμετικά συνθήματα, που όμως δεν προκάλεσαν εμετό. Η χυδαιότητα αποδεκτή. Δεν καταγγέλθηκε από τη διοίκηση του κλαμπ. Παρενέβη ο εισαγγελέας αλλά δεν έσωσε την κατάσταση. Δεν υπάρχουν ένοχοι, το πράγμα πέρασε στο ντούκου. 
Τι έχουν να χωρίσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων, σε προσωπικό επίπεδο; Τίποτα. Όταν, όμως, είναι ο απόλυτα ανύπαρκτος ως άτομο, τότε  και για να δώσει ένα νόημα στη δυστυχία του, ανακαλύπτει την αντιπαλότητα με τον επίσης “στρατευμένο” χούλιγκαν. Ε, δεν θέλει πολύ να προκύψει και το μπαμπέσικο μαχαίρωμα. Όπως συνέβη στις 29 Μαρτίου, το 2007, σε συνάντηση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών γάβρων και βάζελων. 
Αν είναι δυνατόν. Παιχνίδι βόλεϋ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και θεωρήθηκε η ευκαιρία για τη μεγάλη αναμέτρηση, στην οδό Λαυρίου. Ένα κομβόι από τον Πειραιά με μηχανάκια και μοτοσυκλέτες, ρόπαλα και αλυσίδες, εμφανίστηκε στην Παιανία, στο σημείο της σφαγής.
Ο δολοφόνος του Φιλόπουλου δεν βρέθηκε. Η δολοφονία, λέγεται, ότι προκάλεσε μία άτυπη ανακωχή στα δύο στρατόπεδα. Για κάποιο διάστημα, όσο αντέχει και λίγο παραπάνω χωρίς τη δόση του ο ναρκομανής.
Διαβαστε ακομα: