ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 
Να βαλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν επιχειρούμε κανένα διάλογο με τον όποιον. Δεν συμφωνούμε και δεν διαφωνούμε με κανένα. Η κουβέντα είναι καθαρή, και έχει την αξία της είτε ο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μείνει στη φουκαραδοσύνη της Λεωφόρου, είτε μετακινηθεί σε νέο σύγχρονο γήπεδο, στο Βοτανικό.
Άλλο πάίζει η ομάδα σε μεγάλο και όμορφο γήπεδο, άλλο επειδή θα εγκαταλείψει τη Λεωφόρο θα αλλάξει κλάση. Θα ξαναγίνει κανονικός Παναθηναϊκός. Θα πρωταγωνιστεί, δηλαδή, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, θα διακρίνεται στην Ευρώπη. Τέλος πάντων, θα είναι άξιος να διεκδικεί και να κερδίζει κούπες. Αυτό που δεν μπορεί σήμερα.
Καλώς, κακώς οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές κάνουν καλύτερη την ομάδα. Την κάθε ομάδα. Και όσο πιο καλύτερος είναι ο ποδοσφαιριστής, τόσο πιο ακριβός είναι. Κακά τα ψέματα, αυτή είναι η αλήθεια. Τίποτα δεν θα αλλάξει στον Παναθηναϊκό, επειδή θα παίζει σε καινούργιο γήπεδο, και μεγαλύτερο. 
Δύσκολο δεν είναι να αντιληφθεί τούτη την αλήθεια ο οπαδός. Και ο πιο εξαγριωμένος και φανατικός, και ο ρομαντικός κι όχι αντικοινωνικός. 
Διαβαστε ακομα:
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΚΑΛΠΗ