ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 
Σε βάλανε υφυπουργό αθλητισμού και κάτι θες να κάνεις. Τι, όμως; Κατι, ρε παιδί μου, να έχεις να το λες. Όχι κάτι που χρειάζεται ο χώρος,αυτά τα ξεχνάμε, διότι δεν είμαστε για τα δύσκολα. 
 
Ο Αυγενάκης δεν έχει με τι ανασχοληθεί. Από μια άποψη το πράμα έχει την τραγωδία του. Να είσαι υφυπουργός, να δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι για σένα, δηλαδή για το έργο που πρόκειται να παρουσιάσεις, κι εσύ να βαράς μύγες. 
 
Δεν είμαι υπερβολικός. Αυτή είναι η δουλειά - τρόπος του λέγειν ''η δουλειά''. Δεν έχει αντικέιμενο εργασίας ο έτσι υφυπουργός. Να το πω αλλοιώς: Δεν τρέχει τίποτα αν καταργηθεί η θέση. Δεν θα μας λείψει.
 
Και ο εν λόγω Αυγενάκης ασχολείτα με απίθανα πράγματα. Με ποιο τρόπο να γίνονται οι εκλογές της ΕΠΟ. Να ψηφίζουν τα σωματεία, όχι οι Ενώσεις. Ανέκδοτα.  Πρώτον, δεν αλλάζει τίποτα αν γίνουν ή δεν γίνουν εκλογές. Δεύτερον, δεν αλλάζει τίποτα αν ψηφίζουν και τα μέλη των σωματείων.  Και οι συγγενείς και οι κουμπάροι των μελών των σωματείων.
 
Να διοριστεί διοίκηση στην ΕΠΟ με πρόσωπα όλα επιλογής του Αυγενάκη, πάλι δεν αλλάζει τίποτα στην ΕΠΟ. Στη φώτο, αριστερά, στο γήπεδο του ΟΦΗ, όπου τον γνωρίζουν και με μάσκα.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ...