ΛΟΓΩ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ... ΜΑΣΑΛΙΑ

 
Ο καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες, το λέει και η ρεκλάμα. Κι έτσι είναι. Χούλιγκαν είναι ο άλλος, έχει μια ειδικότητα, μια έφεση που λένε οι κουλτουριάρηδες, όχι και να την αφήνει στην άκρη. Μη σκουριάζει και ο ίδιος.
Πιες έναν Λουμίδη, καλό κάνει, σε στανιάρει, σου ανοίγει τη μέρα με τον καλύτερο τρόπο.
Ολυμπίκ Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ απόψε. Οι παίκτες θα κυνηγήσουν το τόπι στο γήπεδο. Και οι χούλιγκαν, τι; Κάτι να κυνηγήσουν κι αυτοί, μη μένουν ρέστοι. Πήγαν ταξίδι μέχρι το λιμάνι της Γαλλίας, καβάλησαν αεροπλάνο... , γιατί; Αν ήταν μόνο να δουν το ματς, καθόντουσαν και στη Θεσσαλονίκη, το έβλεπαν από την τηλεοράση.
Δεν έκαναν την αρχή οι παοκτσήδες. Λεπτομέρειες! Σύμφωνοι, τη δουλειά την ξεκίνησαν οι,,, συνάδελφοι της Μαρσέιγ, να πούμε με την ευκαιρία πως έχουν στις τάξεις τους κι ένα λόχο Αζόφ, διαπρεπείς μαχαιροβγάλτες. Από κοντά στις συμπλοκές χούλιγκαν της ΑΕΚ και της Παρτιζάν, μπήκαν κι αυτοί στο παιχνίδι. Οι Σέρβοι στο πλευρό των παοκτσήδων, οι κιτρινόμαυροι στην πλευρά των τοπικών.
Η γαλλική αστυνομία δεν τα... κατάφερε να κάνει συλλήψεις. Μήπως δεν πρόκειται για... αποτυχία; Μήπως ηθελημένα τους άφησε να πιουν τον... καφέ τους.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ