ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Η ΕΞΕΔΡΑ

 
Η καυτή έδρα της Τούμπας. Αυτό έλεγαν οι γνωστοί κλακαδόροι που μια ζωή εξυμνούν τους οπαδούς. Που τους θέλουν συμπαίκτες κι όχι απλά θεατές. Έτσι βολεύει εμπορικά και καταναλωτικά τα ΜΜΕ. Στο παιχνίδι έχει θέση και ο ''φίλαθλος'', η εξέδρα, η ανάσα του οπαδού..
Μια εβδομάδα αυτό ήταν το μέγα ζήτημα. Και ότι προβληματίζονται και ανησυχούνν στην γαλλική ομάδα μετά ττη νίκη με το ρευστό 2 - 1 του πρώτου αγώνα. Θα υποφέρει η Μαρσέιγ στη ρεβάνς, στο παιχνίδι της Τούμπας. Επειδή οι παοκτσήδες θα το κάνουν κόλαση, επειδή δεν θα αφήσουν μόνους τους παίκτες στην προσπάθεια να πάρουν την πρόκριση.
Τελικά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ απέτυχε. Έπαιξε και αποκλείστηκε. Δεν έστειλε ούτε μια φορά το τόπι στο πλεκτο της Μαρσέιγ. Έτσι είναι. Δεν έχασαν και δεν αποκλειστήκαν μονάχα ο Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε και ο κόσμος της ομάδας για τη συνέχεια της ευρωπαίκής πορείας. 
Από την άλλη, η Μαρσέιγ χωρίς τη βοήθεια της εξέδρας κατάφερε να βάλει ένα γκολ στο 33, να νικήσει πάλι και να περάσει στους ''4''. Πω, πω, πω, τι θα γινόταν αν η Μαρσέιγ είχε στην Τούμπα και την υποστήριξη δικών φανατικών οπαδών.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΨΕ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ