Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

 
Το ακούσαμε κι αυτό. Ότι ο Ολυμπιακός με διαφορά 11 πόντων από τον ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει και το πρωτάθλημα. Ποιος το λέει αυτό; Το σωστό είναι ποιος φοβάται να συμβεί αυτό το απίθανο (;). Δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού βλέποντας τα χάλια της ομάδας, τα βάζουν κάτω και αναρωτιούνται μήπως η ομάδα δεν πάρει και το... παρμένο πρωτάθλημα.
Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, όλα γίνονται. Όλα έχουν γίνει. Είναι, όμως, παρατραβηγμένο να τρέμουν για την απώλεια του πρωταθλήματος, μετά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο, μάλιστα μέσα στο Καραϊσκάκη. Αν προκύψει τέτοιο πράμα, τότε είναι που ο Μαρτίνς θα τραβάει τα μαλλιά του (φώτο). 
Να, πωε έχουν τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έχει 70 βαθμούς και έξι παιχνίδια να δώσει ακόμα. Τα πέντε του δεύτερου γύρου στα play-off και την προσεχή Τετάρτη στην Τούμπα το από αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει 59 βαθμούς. Για να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - για να το πούμε χοντρά- θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να μαζεύει βαθμούς και ο Ολυμπιακός να μη σταυρώνει νίκη. 
Μεθαύριο Κυριακή ο Ολυμπιακός παίζει στο Καραίσκάκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Άντε και το έχασε, ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει την ΑΕΚ στην Τούμπα; Κανείς δεν ξέρει. Και δεν είναι καθόλου ποδοσφαιρικά λογικό να υποστηρίξει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει την ΑΕΚ αφού απέκλεισε τον Ολυμπιακό.
Κατά σειρά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού με στόχο να κρατήσει σε... απόσταση τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία είναι: Με ΠΑΣ Γιάννινα, με ΠΑΟΚ εκτός, με Άρη εκτός, με Παναθηναϊκό, με ΠΑΟΚ και, τέλος, με ΑΕΚ εκτός.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο... ΠΑΟΚ