Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ... ΛΑΜΙΑ

 

Δυο οι δρομείς των 100 μ. Ποιος θα κερδίσει; Δεν θέλει ερώτημα. Αυτός που είναι ταχύτερος. Δυο τα αυτοκίνητα στην αφετηρία; Θα τερματίσει πρώτο το καλύτερο αμάξι.

Αναμενόμενο να περάσει, και με νίκη, ο Παναθηναϊκός από τη Λαμία και να πάει αυτός στον τελικό. Επειδή είναι καλύτερη ομάδα. Γι’ αυτό εκείνη πίεζε τους γηπεδούχους.

Καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός, μ’ άλλα λόγια έχει καλύτερους παίκτες. Η Λαμία θα είχε ίδιας ποιότητας υλικό αν έκανε συμβόλαιο με μπάτζετ του ύψους του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν παίζει η μαγκιά και η φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πως μπήκαν τα δυο γκολ του Παναθηναϊκού; Ξεκίνησαν από χοντρές γκέλες, δυο λάθη ατομικά ποδοσφαιριστών της Λαμίας. Κι έγιναν γκολ διότι κατάφεραν να σκοράρουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού όταν βρέθηκαν σε θέση βολής.

Και γιατί έμεινε το 0 -2; Γιατί δεν είδαν δίχτυα οι γηπεδούχοι, παρ΄ ό,τι είχαν τρεις στον αριθμό πολύ καλές ευκαιρίες. Επειδή στο ρόστερ της Λαμίας δεν υπάρχουν εκτελεστές. Παίκτες αξίας που στη κρίσιμη στιγμή δείχνουν τα λεφτά του ακριβού συμβολαίου τους.

  Το ματσάκι χθες ήταν κρίσιμο. Ποιος θα το πάρει; Ο καλύτερος. Και η διαφορά των δυο αντιπάλων φάνηκε πιο καθαρά στη Λαμία, παρά στο πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο.

Τα λεφτά τους, δηλαδή την αξία τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα περιμένουμε να τα δείξουν στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ