ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΑΔΑ

 
Αν μιλάμε σοβαρά και δεν το ρίξουμε στο φρου φρου για την ΑΕΚ η σαιζόν έχει τελειώσει. Από πότε; Εδώ κι ένα τέταρτο. Να πάμε πιο πίσω το χρόνο; Όσο πιο πίσω τόσο πιο μέσα στα πράγματα είμαστε. Τι λέμε; Πως η ΑΕΚ έξω από τον τελικό κυπέλλου και κάποια χιλιόμετρα από την κορυφή του πρωταθλήματος απέτυχε. Τι να ψάχνει τώρα στα play - off; Δεν ρεφάρει με τίποτα.
Οι αράδες αυτές με αφορμή την αγορά του 31χρονου Στήβεν Τσούμπερ από την ΑΕΚ, στην οποία ήταν δανεικός από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Φώτο δεν βάζω τον ποδοσφαιριστή, αλλά την σύζυγο του Μιριάνα Βάσοβιτς, και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Επί του θέματος. Παικταράς ο Ελβετός και με εμπειρίες από το ρωσικό και γερμανικό πρωτάθλημα. Στην ΑΕΚ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και δεν έδειξε την κλάση του. Τι φταίει; 
Τι σημαίνει παικταράς; Συγκεκριμένα πράγματα. Ο πρώτης σειράς παίκτης που έχει θέση στην ενδεκάδα των τριών πρώτων ομάδων της βαθμολογίας είναι παικταράς για την Ελλάδα. Η ΑΕΚ έχει παικταράδες κι όμως απέτυχε. Η μεγάλη της αποτυχία δεν είναι ότι έσπασε τα μούτρα της στο πρωτάθλημα και έμεινε έξω από τον τελικό κυπέλλου. Δεν έπαιξε μπάλα. Έκανε αλησμόνητες ήττες στην έδρα της. Θες κι άλλα;
Συμβαίνει. Ομάδα με παικταράδες, όπως η ΑΕΚ, να τρώει χώμα. Και ομάδα χωρίς παίκτες πρώτης γραμμής να παίρνει αποτελέσματα. Να κερδίζει τις εντυπώσεις. Τι έφταιξε στην ΑΕΚ; Κάτι έφταιξε. Αν το βρουν στην ΑΕΚ, θα είναι επιτυχία. Έστω κατόπιν κηδείας.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ...