ΓΙΑ ΠΑΟΚ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

 
Με γκέλα στην Τούμπα ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια η ομάδα βρήκε κάπως τον εαυτό της και, τελικά, κατάφερε να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Και να αποκλείσει από τον τελικό κυπέλλου τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Και λοιπόν; Ο λογαριασμός γίνεται στο τέλος. Και όσο πλησιάζει το τέλος της σαιζόν, δυο παιχνίδια μόνο απέμειναν, συν τον τελικό κυπέλλου, τον ΠΑΟΚ τον έχει πάρει η κατηφόρα. Και κανείς δεν γνωρίζει που θα τον βγάλει αυτή η κατρακύλα.
Να το ξαναπούμε; Δεν υπάρχει κρίσιμο παιχνίδι στη διάρκεια της σαιζόν! Αυτά μόνο για τα πρωτοσέλιδα. Η ομάδα, η κάθε ομάδα κρίνεται σ' όλη τη σαιζόν. Η κρισιμότητα στην πορεία της εξαρτάται από τι ψάρια θα πιάσει από την αρχή μέχρι το τέλος. Το ένα και τα δυο ματς δεν λένε τίποτα, αν χάσει και παιχνίδια και βαθμούς που είχε στο... τσεπάκι.
Η ομάδα μπορεί, και δεν μπορεί. Όλα τ' άλλα είναι ανοησίες. Η ομάδα είναι ή δεν είναι ικανή. Καμιά σημασία αυτά τα σάπια που ακούμε στις διαφημιστικές προαναγγελίες των καναλιών. Που τα λένε για να αυξήσουν τη θεαματικότητα του έργου. ''Η τάδε ομάδα θέλει τη νίκη για τούτο και εκείνο το λόγο... ''. Τη θέλει τη νίκη, αλλά άμα είναι κουτσή ή  κουλή πως θα την πάρει;
Στη φώτο, από το ΠΑΟΚ - Άρης  0-1
Ο Άρης δεν νίκησε στην έδρα του τους αναπληρωματικούς του Ολυμπιακού και πήρε διπλό στην Τούμπα. Αυτό συμβαίνει. Άλλη εικόνα έχει σήμερα η βαθμολογία, άλλη αύριο και παράλλη μεθαύριο. Χθες δεύτερη ήταν η ΑΕΚ, αύριο παίρνει τη θέση της άλλη ομάδα, η οποία στη συνέχεια την παραχωρεί σ' άλλη ομάδα. 
Στο τέλος ο λογαριασμός.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ... ΧΡΟΝΟΥ!