Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ... ΧΡΟΝΟΥ!

 
Τον κέρδισε στη Λεωφόρο, τον ξανακέρδισε και στο Καραϊσκάκη (φώτο). Ο Παναθηναίκός, ποιος άλλος. Καμιά άλλη ομάδα δεν το κατάφερε αυτό. Να κερδίσει τον Ολυμπιακό δυο φορές. Συνέβη στα play- off. Στο δε κανονικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός ήταν αήττητος από τον Ολυμπιακό και δεν δέχθηκε γκολ.
Μ΄άλλα λόγια ο Παναθηναϊκός κλέβει την παράσταση της σαιζόν, αν τελικά κατακτήσει το κύπελλο το μεταπροσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Μόνο;
Αν σηκώσει το κύπελλο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όχι κάποιο ομάδα από το υπόγειο του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ξαναμπαίνει στο κόλπο. Στη διεκδίκηση και του πρωταθλήματος την προσεχή σαιζόν! 
Τι, δηλαδή; Μετά από μια δεκαετία σε κατάσταση... μνημονιακή, για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στην αφετηρία του πρωταθλήματος, το 2022- 23, ίσα κι όμοια με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και δεύτερος πιθανόν να τερματίσει ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Κι όμως ξεκίνησε σεμνά και ταπεινά πάλι από την... αρχή. Με στόχο απλά να πάρει το εισιτήριο της Ευρώπης.
Ποιος τον πιάνει τώρα τον Παναθηναϊκό! Δηλαδή; Ο μεγαλομέτοχος του είναι υποχρεωμένος να κάνει μεταγραφές για να ενισχύσει ακόμα την ομάδα. Να την κάνει περισσότερο ανταγωνιστική.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ