ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ... ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

 

Ο ΠΑΟΚ είναι στα κάτω του. Τον έχει πάρει η κάτω βόλτα, και δεν είναι όπως λέμε στο κάτω χωριό, στην κάτω γειτονιά. Κάτω βόλτα σημαίνει ότι τσουλάς προς τα κάτω και είναι απίθανο να σηκώσεις κεφάλι από τη μια στιγμή στην άλλη. Γιατί;

Επειδή δεν φύσηξε δυνατός αέρας και σε παρέσυρε. Κάποιο πρόβλημα έχεις εσύ ο ίδιος και ζαλίζεσαι στο καράβι μέσα ακόμα κι όταν η θάλασσα δεν έχει κύμα. Κάτι, λοιπόν, λείπει, κάτι δεν είναι στη θέση του στον ΠΑΟΚ και η ομάδα δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ απόψε στις 8. Καλύτερα που ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας με τον ''αιώνιο'' αντίπαλο του. Έτσι είναι. Ο Ολυμπιακός έχει δυο αιώνιους αντιπάλους, τον παραδοσιακό Παναθηναϊκό, και τον ιστορικό ΠΑΟΚ. Τον αντίπαλο που τον βρήκε στο δρόμο, στην Ιστορία. Στην πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό ένας είναι ο αιώνιος αντίπαλος, το τριφύλλι. Ο ΠΑΟΚ όρισε δικό του αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μετά την υπόθεση Κούδα.

Έτσι όπως είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ, καλύτερα που δεν παίζει στην έδρα του με τον Ολυμπιακό. Όχι άλλες σαμπάνιες από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Κάνουν κακό στον παοκτσή. Μια ακόμα αποτυχία στην Τούμπα δεν υποφέρεται. Απεναντίας, δικαιολογείται αν προκύψει στο γήπεδο του εχθρού. Στο Καραϊσκάκη.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ... ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ