Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

 
Ο Τσιμίκας παίρνει 50 χιλιάρικα λίρες στην Λίβερπουλ και δεν είναι βασικός. Τι σημασία έχει αυτό, μετράει τις στερλίνες σύμφωνα με το συμβόλαιο. Τα 50 είναι κάθε εβδομάδα, για να ξέρουμε τι λέμε. Για να κάνουμε τις σχετικές συγκρίσεις του αγγλικού με το ελληνικό πρωτάθλημα. Η μέρα με τη νύχτα.
Ο Μωχάμεντ Σαλάχ παίρνει 450 χιλιάρικα από την Λίβερπουλ και το νταραβέρι ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει ξεκινήσει δειλά δειλά. Το συμβόλαιο λήγει σ' ένα χρόνο, το κλαμπ δίνει 500, ο Αιγύπτιος θέλει 600, ίσως τα βρουν κάπου στη μέση. Μιλάμε για νούμερα βδομαδιάτικα. Τα 450 του μουσουλμάνου είναι βδομαδιάτικο.
Ο Τσιμίκας που δεν παίζει, δεν έχει κερδίσει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα, κονομάει πέντε φορές περισσότερα απ όσα έπαιρνε στον Ολυμπιακό. Κι αν φορούσε άλλη φανέλα στην Ελλάδα η διαφορά του συμβολαίου του στην Λίβερπουλ θα ήταν δέκα φορές επάνω.
Είναι 26 χρονών ο Τσιμίκας, έχει συμβόλαιο τετραετές, και να μην κάνει καριέρα στην Αγγλία, πριν τα τριάντα του θα έχει περιουσία από το ποδόσφαιρο. Άσε ότι πιθανόν να ανανεώσει το συμβόλαιο του πριν τη λήξη του με περισσότερα λεφτά. Αρκεί να μη μπλέξει με τα κυκλώματα της νύχτας που στην Αγγλία έχουν καταστρέψει ποδοσφαιριστές. Νύχτα για να συνεννοούμεθα είναι μπαρ, γυναίκες, ποτά, και άλλου είδους καταχρήσεις από παιδάκια που ως ποδοσφαιριστές έγιναν φίρμες και είδαν να τους ανοίγονται κάποιες πόρτες.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΑΝΤΙΛΟΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ