ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 
Πρώτα θα γίνουν τα συμβόλαια των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Αυτών των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει. Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα. Αντιληπτό. Η ΠΑΕ, η κάθε ΠΑΕ, τα βάζει κάτω, ποιους θα κρατήσει, ποιους θα διώξει, και με βάση το μπάτζετ θα προχωρήσει στις κινήσεις της. Ποιους ελεύθερους απ΄ αυτούς που έχει ανάγκη θα πάρει.
Η Ρεάλ ξάφνιασε. Με 80 εκατομμύρια απέκτησε από την Μονακό το 21χρονο αραπάκι με το εξωτικό όνομα Τσουαμενί (φώτο). Μόνο γαλλικό δεν είναι το όνομα, αλλά το παιδί είναι Γάλλος, διότι γεννήθηκε στη Γαλλία. 
Τον ήθελαν στην Αγγλία τον Οριελέν Τσουαμενί, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσυ το σκεφτόντουσαν και το ξανασκεφτόντουσαν, μέχρι που έμαθαν το μαντάτο. Ότι το χαφάκι με τα προσόντα κυρίως αμυντικά, τα βρήκε με την Ρεάλ.
Δεν πετάει άλλος τόσα χρήματα αν δεν το σκεφτεί καλά. Κινδυνεύει ο ίδιος ο εισηγητής, τεχνικός διευθυντής ή κάτι τέτοιο στο κλαμπ. Αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη που δεν απέφυγε τη γκέλα. Την πατάτα.
Οι ατζέντηδες ποδοσφαιριστών δεν κοιμούνται αυτές τις ημέρες. Ποιες διακοπές. Δεν υπάρχουν μπάνια και κρουαζιέρες. Είναι η εποχή που η δουλειά τους κρατάει στην τσίτα. Πως θα σπρώξουν την πραμάτεια τους.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΤΣΙΠΑ