ΘΑ ΤΟΥΣ... ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Έλα, ρε! Οι παλιοσειρές δεν τσιμπάνε. Θα 'ρθει, λέει, ο παικταράς στην ομάδα. Και λοιπόν; Ήρθε, λέει, ο παικταράς. Και λοιπόν; Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος παικταράς που κάνει μεταγραφή στην ομαδάρα. Η οποία παραμένει σταθερά στον κυβικά της εδώ και 50 χρόνια. Να ξέρουμε τι λέμε.

Δεν κατάλαβα. Να μου πει ένας ποιος παικταράς, σε ποια ομάδα και πότε έκανε τη διαφορά. Πότε και ποια ομάδα άλλαξε κλάση επειδή απέκτησε έναν ή περισσότερους παικταράδες.. Αυτό δεν έγινε ποτέ! Η ομάδα, η κάθε ομάδα είναι πάνω κάτω η ίδια, αυτή που ξέρουμε από τον καιρό του Νώε. 

Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα κι όλες οι ομάδες θα σβήσουν τις ελπίδες που γέννησαν οι... νέες μεταγραφές. Αυτό, δηλαδή, που γίνεται κάθε χρόνο. Δίχως εξαίρεση. Επειδή το πρωτάθλημα δεν είναι ένας αγώνας, ένα μονάχα κρίσιμο παιχνίδι, ένας μήνας, όπου ο παικταράς θα κάνει μια γκολάρα, μια σεντράρα, μια ασιστάρα. Επειδή η ομαδα θα πάρει μια μεγάλη νίκη.

Τι είναι αυτά, ρε; Διαφημίζουν μετριότητες για παίκτες - κλειδιά. Για παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Απαραίτητους στον προπονητή. Στο γήπεδο ουδείς είναι σε θέση να κρυφτεί. Ομάδες και ποδοσφαιριστές. Πρόεδροι και προπονητές. Ποιο μπόι έχει ο καθένας το ορίζει το γήπεδο, όχι τα πρωτοσέλιδα. 

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ...