ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ

 
Είμαι περίεργος πως θα καταλήξει, αν τελικά έχει μια εξέλιξη η περίπτωση του 30χρονου Βραζιλιάνου Νεϋμάρ. Περίπτωση, βέβαια, ξεχωριστή και καθόλου συνηθισμένη. Κι αυτό διότι πρόκειται για παικταρά, και πανάκριβο, με νούμερα που δεν τα πλησιάζει ομάδα, όσο και να καίγεται να τον αποκτήσει.
Παραμύθια. Κορόιδα δεν κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο. Μάγκες, ναι, που ψάχνουν την ευκαιρία να την εκμεταλλευτούν. Να πάρουν ένα μεγάλο όνομα πολύ κάτω, μα πολύ κάτω από την ''αξία'' του.
Ο Νεϋμάρ, ο ορισμός της αποτυχίας, είναι σκέτο βαρίδι στην Παρί. Η οποία άργησε, αλλά το πήρε πρέφα πως ο Βραζιλιάνος είναι φρου φρου και αρώματα. Τίποτα περισσότερο. Παικταράς, αλλά καταδικασμένος να μην κάνει τίποτα τόσο στην ομάδα του, όσο και στην εθνική. 
Έχει συμβόλαιο με την Παρί και για να της κάνει τη χάρη να το σπάσει θέλει ένα ρέο εκατομμύρια. Η βλακεία είναι να τον πάρει άλλη ομάδα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του. Το παιδί πέρα από το μπάτζετ του, έχει από πίσω του ''ομάδα υποστήριξης'' δέκα ατόμων, μέσα και ο προσωπικός του κομμωτής. Είναι αδύνατον να βγει στο γήπεδο με το ίδιο μαλλί. Ή είναι σταρ ή όχι. Να μην το συναγωνίζεται κανένας παικταράς της ροκ.
Τον ήθελε η Γιουβέντους. Τώρα ακούγεται η Μίλαν. Πως; Με τους δικούς τους όρους, όχι της Παρί ή του ίδιου του Βραζιλιάνου. Και δανεικό τον δίνουν από την Παρί, αλλά ποιος ηλίθιος να τον πάρει και να φορτωθεί το εξοδολόγιο του, μάλιστα με την βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να ανέβει πραγματικά η ομάδα με την παρουσία του.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΝΙΚΑ...