Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ

 
Έγινε πάλι πρόεδρος στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος ο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Μαρινάκης Ευάγγελος. Το γεγονός θα ήταν πέρα για πέρα ευχάριστο, διότι στο επαγγελματικό πρωτάθλημα ανέλαβε ρόλο ηγετικό ένας επιχειρηματίας. Επειδή είναι τουλάχιστον προσβλητικό να είναι πρόεδρος στη Superleague ένας υπάλληλος ή ''εκπρόσωπος'' ΠΑΕ τριτοκλασάτης. 
Χωρίς υπερβολή. Από το 1979 που υποτίθεται το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό, τουτέστιν επιχειρηματικό, ΠΑΕ και κράτος τον παίζουν. Κανονικά. Φανερά. Κάνουν την πλάκα τους. Και δεν φαίνεται να αλλάζει τίποτα με την... πρωθυπουργοποίηση Μαρινάκη. Σ' αυτήν τη διοργανώτρια ο εφοπλιστής ανέλαβε πρωθυπουργός παλαιοκομματικού τύπου, όχι μάνατζερ, όπως τον έχει ανάγκη το πρωτάθλημα.
Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα λένε τα δικά τους, θα κάνουν... αντιπολίτευση και η δουλειά θα συνεχίσει στον ίδιο νταρό. ''Ηρθε η ώρα να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο... '', κάτι τέτοια μπαλκονίστικα και κομματικά αμόλυσε ο Μαρινάκης, του οποίου οι καλές προθέσεις δεν φτάνουν. 
Η αλλαγή στο πρωτάθλημα είναι μια. Να φέξει το πνεύμα της οικονομίας. Άγνωστο στο ντόπιο πρωτάθλημα. Δεν το ξέρουν, δεν τους συμφέρει. Όλους. Και τις μεγάλες ομάδες, και τις μικρές. Όλοι βολεύονται με τον ψευτοεπαγγελματισμό. Με την οικονομία στο ποδόσφαιρο που λειτουργεί παρασιτικά.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ... ΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ;