Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!

 
Η μεταγραφή ποδοσφαιριστή ακουμπά το πιο ευαίσθητο κομμάτι στο πνευματικό σύμπαν του φανατικού οπαδού. Η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή από την αγαπημένη του ομάδα είναι η απόλυτη επιβεβαίωση του. Του οπαδού, της οπαδικής του νοσηρότητας. Λατρεύει μια ζωή την ομαδάρα του και το πόσο αξίζει την αγάπη του το αποδεικνύει αυτός ο ξένος ποδοσφαιριστής με την απόφαση του να υπογράψει σ' αυτήν - όχι σε κάποια άλλη.
Έτσι το βλέπει ο άρρωστος. Έτσι το νοιώθει. Ο παικταράς προτίμησε τη δική μου ομαδάρα, διότι η δική μου είναι η πιο μεγάλη ομάδα. Η καλύτερη. 
Μην το βλέπουνε λογικά οι... άσχετοι, και ειρωνεύονται τις φυλλάδες που μιλάνε για μεταγραφές μπόμπες, για ιστορικές μεταγραφές, για παικταράδες που θα αλλάξουν το ρου και το μέλλον της ομάδας. Απευθύνονται στον φουκαρά οπαδό, του χαρίζουν την ελπίδα, μα πάνω απ' όλα την απαραίτητα επιβεβαίωση ότι ακολουθεί ομάδα που αξίζει 
Στη φώτο, ένας άλλος Καμαρά, Μαυριτανός αυτός, 27χρονος, γεννημένος στη Γαλλία, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήρθε απ΄την Φούλαμ - ποια Φούλαμ;- στον Άρη Θεσσαλονίκης - ποιος Άρης; - και ήδη είναι παίκτης του Ολυμπιακού- της ομαδάρας.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ... ΣΕΞΥ!