ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΝΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΗΤΤΑ

 
Η ομάδα μπήκε στο πρωτάθλημα στολισμένη με απέραντη αισιοδοξία. Επόμενο ήταν διότι στην... προετοιμασία της έσκισε. Μόνο νίκες έκανε, και ποιος την πιάνει πια. 
Τό 'χουμε δει στο παρελθόν και το μάθαμε. Δεν είναι δύσκολο μάθημα αυτό. Μια ομάδα να μη βλέπεται στην προετοιμασία και στο πρωτάθλημα να μη μπορεί να πάρει τα πόδια της. Και μια άλλη που δεν την πιάνει το μάτι σου στην... προετοιμασία και να μαζεύει τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, το ένα τρίποντα μετά το άλλο.
Έχασε, λέει, πάλι ο Ολυμπιακός στην Αυστρία. Από την γερμανική Αρμίνια. Δεν έχασε ο πρωταθλητής! Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να αναφέρεται το αποτέλεσμα στα φιλικά ματς. Ποιο είναι το σκορ. Επειδή καμιά ομάδα στην προετοιμασία δεν παίζει για να κερδίσει. Αν το κάνει αυτό, τότε μόνο προετοιμασία δεν κάνει. Κάνει κάτι άλλο. Δημόσιες σχέσεις και πλαστογραφημένη επικοινωνία με τον κόσμο της κάνει.
Δεν υπάρχει ήττα στην προετοιμασία. Ούτε νίκη υπάρχει, Αυτό που υπάρχει είναι η αγωνία του προπονητή να μοντάρει σύνολο εν όψει πρωταθλήματος. Κι αυτό θα το πετύχει αν αδιαφορεί για το αποτέλεσμα και τον ενδιαφέρει μόνο να δοκιμάζει τούτο και το άλλο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!