ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ... ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 
Με αφορμή το αυριανό ματσάκι με την Σλάβια Πράγας έχει χαθεί η μπάλα με τον Παναθηναϊκό της Ελλάδος. Τον ξέχασαν κιόλας και μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα για τον Παναθηναϊκό της... Ευρώπης. Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Να τα βάλουμε στη θέση τους.
Να το πούμε με τη μια κι ας μας πούνε κακούς. Ναι, είμαστε κακοί κι ανάποδοι. Λέμε, όμως, το πράμα με το όνομα τους. Ευρώπη είναι οι όμιλοι, στη χειρότερη περίπτωση. Δεν θεωρείται ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ευρώπη όταν μια ομάδα συμμετέχει στα προκριματικά ακόμα και του champions league.
Από τη μια είναι οι διοργανώσεις, το champions league και το europa league. Από την άλλη είναι οι εκατοντάδες ομαδίτσες του σωρού. Τι να κάνει η UEFA; Τις βάζει να παίζουν... ευρωπαϊκά ματσάκια για να αποκλειστούν. Να μην πλησιάσουν στους ομίλους των διοργανώσεων. Είναι τόσες πολλές οι ομαδίτσες που φτιάχθηκε την περασμένη σαιζόν το conference, μια τρίτη διοργάνωση για να παρηγοριέται κάποια μεγάλη ομάδα που μένει εκτός κόλπου στις δυο άλλες διοργανώσεις. Και να βολεύει τις τριτοδεύτερες ομαδίτσες στο χωριό τους.
Παίζει ο Παναθηναϊκός με την Σλάβια, για το... κόνφερενς. Άσε πρώτα να προκριθεί, να προχωρήσει και μετά μιλήστε για τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό.  
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ, ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΞΕΝΟ