Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΣΛΟΒΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

 
Το έβλεπες και δύσκολα το δεχόσουν σαν πραγματικό. Με αντίπαλο ομάδα για τα δόντια του Ο Ολυμπιακός μετά το 1 - 0 υπέρ του εκτός έδρας βάρεσε γενική υποχώρηση. Όλοι πίσω, ξεκρεμάμε τα ντουφέκια από τον ώμο και περιμένουμε στα καρέ μας τον αντίπαλο. Ένας μάλλον καλύτερος Ολυμπιακός μέχρι το 54 που έβαλε το γκολ, το 0 -1, στη συνέχεια ανέλαβε το δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι; Γιατί; 
 
Μεγάλο ερωτηματικό. Αγκάθι ερωτηματικό που μαρτυράει ίσως το ότι πράγματι η ομάδα βρίσκεται σε κρίση.
 
Αυτή η αγωνιστική συμπεριφορά του πρωταθλητή σου κακοφαίνεται ακόμα κι αν αντιμετώπιζε αντίπαλο με μεγαλύτερα κυβικά. Μια ομάδα με την οποία δεν είχε τύχη. Και με την Σλόβαν, όμως; Με ομάδα κάτω από τα στάνταρ του Ολυμπιακού.
 
Τελικά, προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, στα πέναλτυ. Στην παράταση, στα πέναλτυ, στο στρίψιμο της δεκάρας, η πρόκριση είναι πρόκριση. Αλλά και η ασθένεια της ομάδας είναι ασθένεια. Που δεν μακιγιάρεται με τον αποκλεισμό της Σλόβαν στην έδρα της.
 
Αυτό έχει σημασία, για όποιον δεν στέκεται μονάχα στον φωτεινό πίνακα, τι θα γράψει στο φινάλε. Ότι ο Ολυμπιακός απογοήτευσε με ισάξια ή κατώτερη αντίπαλο. Ότι έδωσε δικαιώματα από τον πρώτο αγώνα, το 1 - 1 στο Κραϊσκάκη και στη ρεβάνς έβαλε μέσα στην περιοχή του τους παίκτες της σλοβάκικης ομάδας.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ