ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ... ΠΟΥΛΗΜΑ!

 
Απορούσαν μερικοί, αφελείς βέβαια, γιατί στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού ήταν βασικός ο Βραζιλιάνος Τικίνιο. Ένας κυνηγός που δεν είχε πιάσει στην ομάδα. Κι όμως, ο απολυθείς προπονητής Μαρτίνς ξεκινούσε με τον Τικίνιο στην αρχική ενδεκάδα. Μ' έναν παίκτη που είχε δώσει τις εξετάσεις στον Ολυμπιακό αλλά δεν πέρασε ποτέ τη βάση. 
 
Ο Τικίνιο είναι ο ποδοσφαιριστής που εύκολα τον λες ταλαιπωρημένο, διότι άλλαξε πολλές, πάρα πολλές ομάδες, χωρίς ποτέ να μπει στον ομαλό δρόμο της εξέλιξης, της καριέρας. Στα 30 του ήλθε στον Ολυμπιακό και ήδη αποτελεί παρελθόν. Ο μάνατζερ του δεν του βρήκε ομάδα στην Ευρώπη και ο επαγγελματίας επέστρεψε στην πατρίδα, στην Μποταφόγκο.
 
Αφού, λοιπόν, δεν έκανε για τον Ολυμπιακό, η εντολή της ΠΑΕ ήταν να χρησιμοποιείται ο Τικίνιο, προκειμένου να παραχωρηθεί, Έτσι να ωφεληθεί η εταιρεία. Πολύ σωστά. Να παίζει, να μη θεωρείται ότι είναι άχρηστος, ρεζέρβα.
 
Το ίδιο περίπου γίνεται και με τον Καμερουνέζο Κούντε. Προτιμώτερο είναι να δοθεί παρά να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Και για να αυξηθεί η αγοραστική αξία του παίκτη, γι' αυτό χρησιμοποιείται βασικός.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!