ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΕ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΚΟΝΟΜΑ

 
Ο οπαδικός κόσμος έχει εκπαιδευτεί, κυρίως από τα ΜΜΕ, να βλέπει μονόπλευρα το φαινόμενο, την πραγματικότητα Μεταγραφές. Μ' άλλα λόγια, κι όχι πολλά λόγια, οι οπαδοί χαίρονται μόνο αν η ομαδάρα τους αποκτήσει ποδοσφαιριστή. Έστω και μέτριας αξίας. Μεταγραφή, όμως, δεν είναι μόνο Παίρνω, αλλά και Δίνω.
 
Όταν, μάλιστα, η ομάδα παραχωρεί ποδοσφαιριστή που δεν τον χρειάζεται, δεν της είναι απαραίτητος, μάλιστα και κονομήσει, τότε αυτή είναι μια αληθινά πετυχημένη μεταγραφή. Παράδειγμα η περίπτωση του 30χρονου Βραζιλιάνου Καζεμίρο. Ο πάικτης είχε συμβόλαιο μέχρι του 2025, αλλά είχε φάει τα ψωμιά του στην Ρεάλ, η οποία έπιασε κορόιδο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
Εδώ και κάτι χρονάκια η Μάντσεστερ βρίσκεται σε λούκι. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και ψάχνεται.Η Ρεάλ την βρίσκει στην ανάγκη και της πασάρει τον Καζεμίρο, τον ''νεο-Βραζολιάνο'', καμία σχέση με Βραζιλιάνο παλαιάς κοπής, και η βασίλισσα κάνει παντελόνι στα σίγουρα μια εξηνταρού. Εκατομμυριάκια ευρώ 60, ποσό που πιθανόν να ξεπεράσει το 70, αν η Μάντσεστερ με Καζεμίρο πάρει κανένα τίτλο.
 
Στη φώτο, οι συμπαίκτες πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρονάλντο, Καζεμίρο, κάποτε μαζί και στην Ρεάλ.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ 1- 1 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ