Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ...

 
Στο ποδόσφαιρο για να κερδίσει σήμερα στα σίγουρα η ομάδα δεν φτάνει να έχει πιο βαρειά φανέλα, ούτε να παίζει στην έδρα της. Χρειάζεται και κάτι άλλο. Να είναι πράγματι καλύτερη από τον αντίπαλο, με το μικρότερο όνομα. Η ΑΕΚ, η μεγάλη ομάδα, που ενισχύθηκε και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχο τον τίτλο έχασε από τον Βόλο, και το αποτέλεσμα δεν είναι έκπληξη. Ας μη ξεγελάει ότι μετά το μοναδικό γκολ στο 19 το παιχνίδι γύρισε ολοκληρωτικά και επιτόπου εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων στη Ριζούπολη...
... Επόμενο ήταν αυτό. Καλύτερη η ομάδα του Βόλου προσπάθησε να κρατήσει εκτός έδρας το αποτέλεσμα, και τα κατάφερε πάρα πολύ εύκολα. Μα, πάρα πολύ εύκολα, διότι η ΑΕΚ υστερούσε απελπιστικά σε ταχύτητα και δεν κατάφερε να φτιάξει φάσεις αληθινά επικίνδυνες. Μια αντιπαθητική κατοχή είχε, που απλά έδινε... ελπίδες στους αντιπάλους, οι οποίοι δεν αισθάνθηκαν την πίεση, από τη φιλολογική υπεροχή της ΑΕΚ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ΑΕΚ, διότι από τα πρώτα πρώτα κιόλας λεπτά έβγαλε έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό. Περίεργο για το φαβορί του αγώνα. Οι παίκτες της ΑΕΚ ξοδευόντουσαν σε διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή φανερώνοντας μια ανασφάλεια για τη συνέχεια, Αντί να είναι ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι έδειξαν στους αντιπάλους ότι δεν ήταν βέβαιοι για την έκβαση της αναμέτρησης,
Στο 19 ήρθε η γκολάρα του 29χρονου Σέρβου Μίλος Ντέλετιτς, που έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, και με το 0 -1 το έργο μπήκε στο γνωστό καλούπι. Η ΑΕΚ, όμως, δεν είναι άξια ή δεν έχει εκπαιδευτεί σε παιχνίδι ουσίας με συνέπεια να κρατάει τη μπάλα και να παριστάνει ότι έχει τον έλεγχο του αγώνα. 
Στη φώτο, σε πρώτο πλάνο, ο σκόρερ, ένας εργάτης του ελληνικού πρωταθλήματος. Από την Λάρισα πήγε στην ΑΕΚ και πριν βρεθεί στην ΠΑΕ του Αχιλλέα Μπέου έπαιξε δανεικός σε Αστέρα και Λαμία.
Διαβαστε ακομα:

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΕ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΚΟΝΟΜΑ