Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

 
Το παιχνίδι στην Τρίπολη τελειώνει, έχει φτάσει στις καθυστερήσεις και κάποιοι είναι... σίγουροι, τελικά θα κερδίσει ο Ολυμπιακός! Μα, μιάμισυ ώρα, δυο ολόκληρα ημίχρονα ο πρωταθλητής είναι ανίκανος να κάνει μια, έστω μια κλασική ευκαιρία. Εδώ είναι Ελλάδα, το λέει και το τραγούδι, εδώ είναι Βαλκάνια, που σημαίνει ότι η καχυποψία βαράει στο κόκκινο...
Κάτι θα γίνει και το κοράκι θα δώσει τη λύση...  Από το  πουθενά θα σφυρίξει πέναλτυ, διότι δεν είναι δυνατόν να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός... 
Μα, δεν υπάρχει άλλος χρόνος... , υπάρχει, δεν υπάρχει κάτι θα γίνει και θα αποκατασταθεί η τάξη, ο Ολυμπιακός θα φύγει νικητής από την Τρίπολη.
Σ' αυτό το τοξικό περιβάλλον λειτουργεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Η τράπουλα είναι σημαδεμένη. Ο κόσμος των οπαδών έχει βιώσει τόσα και αυτά τα τελευταία χρόνια είναι υπεραρκετά για να μολύνουν την ατμόσφαιρα απ΄αυτά που λέγονται στις εξέδρες και στα μήντια.
Γκέλα και ο Ολυμπιακός. Ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Αστέρα. Μόνο δυο αγωνιστικές έχουν γίνει και καταγράφηκαν κιόλας απώλειες βαθμολογικές από τον Ολυμπιακό, τον Άρη και την ΑΕΚ. Ο δε ΠΑΟΚ πάλι στην Τούμπα με τη ψυχή στο στόμα. 
Μοιραίος για τον πρωταθλητή ο Ελ Αραμπί, που έχασε το άχαστο και γι' αυτό δεν κέρδισε ίσως ο Ολυμπιακός. Περπατάει στα 35 ο Μαροκινός, στην τέταρτη σαιζόν του στον Πειραιά, δείχνει πως δεν είναι πλέον αξιόπιστος σκόρερ. Επόμενο να προβληματίζει έναν Ολυμπιακό εν όψει πρωταθλήματος και Ευρώπης.
''Υπεροχή'' άνευ ουσίας ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη. Ένα μονότερμα, στο οποίο το... συνήθισε ο αντίπαλος και με το οποίο συμβιβάστηκε διότι τον βόλευε κι αυτόν.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΓΚΕΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ