ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΕ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

 
Να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, μετά την απόφαση να γίνει τράμπα στην έδρα ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό. Το προσεχές Σάββατο το παιχνιδάκι δεν θα γίνει στη Λιβαδειά, όπως είναι προγραμματισμένο, αλλά στη Λεωφόρο. Ύποπτο; Καθόλου. Ναι, αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην Ιστορία. 
Πράγματι. Άλλο π.χ. να μην γίνει το ματς στη Φιλαδέλφεια διότι δεν είναι έτοιμο ακόμα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, κι άλλο να παίζει η ΑΕΚ στην έδρα του αντιπάλου. 
Αποφασίστηκε το ματς του β' γύρου αντί στη Λεωφόρο να γίνει στη Λιβαδειά. Η τράμπα που λέγαμε. Και βρώμισαν οι υποψίες διότι ο πρώην μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού έχει στενή σχέση διαπροσωπική με τον Αλαφούζο, αλλά και γιατί ο Γιάννης Κομπότης τα τελευταία χρόνια είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Έχει λόγο στα θέματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 
Κανένα πρόβλημα κι αν πράγματι υπάρχει αδυναμία να γίνει το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής στη Λιβαδειά. Με το παραμικρό είναι εύκολο να παρεξηγείται μια διαπροσωπική γνωριμία. Και εντελώς αστήριχτα να θεωρείται παράρτημα του Παναθηναϊκού ο Λεβαδειακός. 
 
Στη φώτο, Μαρινάκης, Κομότης και Αυγενάκης.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΓΚΕΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ