Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ... ΣΟΥΤΑΡΕΙ

 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας έχει ζαλίσει τον έρωτα πως οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Γνωστό σενάριο του παρελθόντος, το οποίο σήμερα δεν επιβεβαιώνεται από τον Μητσοτπάκη. Αδιάφορο. Σημασία έχει ότι στο δημόσιο βίο έχουμε ζήσει τέτοια παραμύθια. Ο πρωθυπουργός με τον εκπρόσωπο του να αποκλείει πρόωρες εκλογές και οι κάλπες να στήνονται πριν τη συμπλήρωση τετραετίας.
Βάλτα κάτω. Από το 1974 πόσες φορές ''αιφνιδιαστήκαμε'' με εκλογές ''απρόοπτες'' Και σκέπτεσαι σε ποιο επίπεδο να βαθμολογήσεις την αξιοπιστία των πολιτικών, αλλά και των αφεντικών των ΠΑΕ. Σήμερα, κι όταν λέμε σήμερα εννοούμε σήμερα, ο μεγαλομέτοχος τάδε βγάζει διάγγελμα με το οποίο δείχνει δημοσια την... εμπιστοσύνη του στον προπονητή και. τελικά, τον διώχνει την άλλη μέρα. Κι όταν λέμε την επομένη μέρα εννοούμε την επομένη μέρα.
Για πολύ οπαδικό κόσμο του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν, ούτε 40 χρονών ακόμα, δεν είναι προπονητής. Παριστάνει τον προπονητή. Δεν τους γεμίζει το μάτι. Δεν τον θεωρούν κατάλληλο να διαχειριστεί αγωνιστικά το πλήρες και ποιοτικό ρόστερ. μ' άλλα λόγια ο Ισπανός έδωσε τις εξετάσεις του με τις περίεργες ενδεκάδες που χρησιμοποίησε. Παίζει και η υποψία ότι δεν έχει κερδίσει τα αποδυτήρια. Στην επαφή με τους ποδοσφαιριστές απουσιάζει η δημιουργηκότητα.
Μετά την τριάρα από την Φράιμπουργκ ο Μαρίνακης, ο αποφασίζων, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Κορμπεράν. Συνεχίζει να τον... στηρίζει. Που σημαίνει ότι δεν σκέπτεται να τον στείλει. Να παραιτηθεί ο ίδιος ο Κάρλος Κορμπεράν, όπως έκανε στην προηγούμενη ομάδα του, την αγγλική Χάντερσφηλντ, κομματάκι απίθανο. Αν θα τελειώσει, όπως πολλοί περιμένουν, αυτό θα γίνει με απόφαση Μαρινάκη.
Και πράγματι ο Μαρινάκης θέλει δεν θέλει θα τον σουτάρει τον Κορμπεράν, που είναι επιλογή του εφοπλιστή. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή αν ο Ολυμπιακός σέρνεται. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ