Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ...

 
Παναθηναϊκός απόψε στις εννιάμισυ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ενδιαφέρον. Θα κάνει το πέντε στα πέντε ο Παναθηναϊκός. Και θα νικήσει σαν πρωτοπόρος. Σαν υποψήφιος πρωταθλητής. Μη λησμονούμε ότι πριν από πολλά φεγγάρια η πράσινη φανέλα με το τριφύλλι ήταν καβάλα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο ΠΑΣ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χάνει 2 -0 στο Καραϊσκάκη και με το ίδιο σκορ φεύγει ηττημένος την τρίτη αγωνιστική εκτός έδρας από την ΑΕΚ. Ενδιάμεσα στο γήπεδο του φέρνει 1 -1 με Λαμία την δεύτερη αγωνιστική και παίρνει με 2 -1 τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό.
O Παναθηναϊκός. Η πιάτσα πλέον τον αντιμετωπίζει για κανονικό Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε σε μνημονιακή κατάσταση, η ΠΑΕ είναι καταχρεωμένη, εγκλωβισμένη σε αναξιόπιστο μεγαλομέτοχο, τρώμε στη μάπα το ένα μετά το άλλο τα σενάρια πώλησης της ΠΑΕ κλπ κλπ. Πάνε αυτά, τελείωσαν, σήμερα στα αποδυτήρια επικρατεί άλλο κλίμα, όλα τα δεινά έχουν πάει περίπατο. Σήκωσε κούπα η ομάδα, το κύπελλο Ελλάδος, και μπήκε στη νέα σαιζόν σαν αληθινός Παναθηναϊκός για να πάρει πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια.
Και θα κάνει το 5Χ5; Δεν θα σκαλώσει, να φύγει από το γήπεδο με κάποια ισοπαλία. Όχι, θα συνεχίσει το σερί με νίκες. Εύκολα, δύσκολα. Μήπως τρέξει το ματς με τον ΠΑΣ με κομματάκι... άγχος; Εδώ είμαστε! Νίκη με τη ψυχή στο στόμα σημαίνει ότι ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν πατάει γερά. Αν κερδίσει από τύχη ή με τη ψυχή στο στόμα, κούφια λόγια θα είναι αυτά του τύπου ''Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, προχωράμε... ''.
Προχωράτε, αλλά από ποιο δρόμο; Τον ίσιο, τον πλέον σύντομο ή από χωματόδρομους με λακούβες.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ