ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ

 
Αυτοί που ήρθαν στον Ολυμπιακό είναι παικταράδες. Όλοι τους. Ένας κι ένας. Αν δεν ήταν παικταράδες δεν θα ερχόντουσαν. Το τι ψάρια θα πιάσουν είναι μια άλλη ιστορία και δεν τη συζητάμε τώρα. Στο κάτω κάτω ποιος ξέρει τι θα συμβεί; Στο ποδόσφαιρο όλα μέσα είναι. Και να πετύχουν και να αποτύχουν. Κι αν προκύψει το δεύτερο δεν θα φταίνε οι παικταράδες. Θα φταίει κάτι άλλο. Ο προπονητής που δεν ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του.
 
Κι αυτοί που έφυγαν από τον Ολυμπιακό ήταν παικταράδες. Αν δεν ήταν δεν θα τους παίρναμε στην ομάδα. Τι, δηλαδή; Κορόϊδα είμαστε ή κολλάμε μπρίκια. Κι αυτοί που θα διώξουμε σήμερα αύριο, κι αυτοί παικταράδες είναι. Είπαμε. Να το ξαναπούμε; Αν δεν ήταν δεν θα τους παίρναμε. 
 
Φοβερό, ε; Να διώχνουμε παικταράδες. Και προπονηταράδες! Βέβαια. Προπονηταράς είναι αυτός που θα πάρουμε. Προπονηταράς και ανώτερος από τον Μαρτίνς και τον Κορμπεράν. Και οι δυο αυτοί είναι προπονηταράδες, Αν δεν ήταν δεν είχαν θέση στην ομάδα. Τότε γιατί τους διώξαμε; Για να πάρουμε έναν καλύτερο προπονηταρά. 
Διαβαστε ακομα:
ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ