ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 
Η γνωστή παρέλαση. Απολύθηκε ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν και τα μέσα αμόλυσαν λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτός κι ο άλλος είναι υποψήφιοι με κριτήριο ποιοι απ' αυτούς και τους άλλους είναι ελεύθεροι, χωρίς ομάδα. Η ουσία, όμως, του πράγματος είναι κομματάκι μακριά από τον ποιον ακριβώς έχει ανάγκη η ομάδα με το περισσότερο ακριβό ρόστερ.
 
Ποιος καριερίστας προπονητής με σπουδαίο βιογραφικό να θέλει να αναλάβει τον Ολυμπιακό του 2022 - 23 με την πιθανότητα να απολυθεί μετά από λίγες μόλις μέρες, όπως συνέβη με τον προηγούμενο; Ποιος να θέλει να βάλει το κεφάλι του κάτω από τη λαιμητόμο, αναλαμβάνοντας μια ομάδα στη μέση της σαιζόν και η οποία ήδη από την αρχή της περιόδου απέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες δυο προπονητές. Έναν πετυχημένο, τον Μαρτίνς, κι έναν, τον Κορμπεράν, ο οποίος δεν κατάλαβε πριν καλά καλά αρχίσει να ψάχνεται, σε ποια νερά τον έριξαν βαθειά. Ποιος; Ο κανένας. 
 
Αν, λοιπόν, το αφεντικό της ΠΑΕ υποχρεωθεί να επιλέξει μια άλλη... πειραματικού τύπου προπονητή, όπως ήταν ο Κορμπεράν, διότι δεν βρίσκει την ''τελική λύση'', τότε θεωρητικά ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στο... ερωτηματικό. Στο ό,τι κάτσει και στο ό,τι έρθει. Απαραίτητος είναι ο δοκιμασμένος, ο πετυχημένος προπονητής στον Ολυμπιακό, ο οποίος μόνο από ποδοσφαιριστές αξίας δεν πάσχει. Από την άλλη, είναι το απόλυτο ρίσκο να έχει τον πρώτο λόγο στα αποδυτήρια προπονητής ο οποίος δεν εμπνέει τους ποδοσφαιριστές που έκαναν συμβόλαιο στον Ολυμπιακό της Ευρώπης με σκοπό να βελτιώσουν το δικό τους προσωπικό μέγεθος στην ευρωπαϊκή αγορά.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ... ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ