ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΤΡΙΨΕΙ

 
Δεν πρόλαβε καλά καλά να... επιστρέψει ο Κώστας Μανωλάς στον Ολυμπιακό και την κοπάνησε γαι τα Αραβικά Εμιράτα. Γιατί, όχι; Τι να κάνει στον Ολυμπιακό; Και να αγνοήσει μια πολύ καλύτερη οικονομική πρόταση και να μην έχει την πίεση στον πρωταθλητή. Επαγγελματίας είναι, όπως και η ΠΑΕ είναι επιχείρηση, τα έβαλαν κάτω και συναποφάσισαν το καλύτερο.
Δεν ενίσχυσε την άμυνα του Ολυμπιακού η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου, το ίδιο και η... επιστροφή Μανωλά (φώτο, οι δυο τους). Δεν υπάρχει καμιά επιστροφή. Μεταγραφή υπάρχει, ψυχρή και ρεαλιστική. Αν υπέγραφε στην ΑΕΚ ή στην Ρόμα, οι ανόητοι θα μιλούσαν πάλι για... επιστροφή.
Μέχρι το 2025 υπέγραψε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο 31χρονος Μανωλάς στις μεταγραφές του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά σημασία δεν έχει τι λέει το συμβόλαιο, αλλά η πραγματικότητα του σήμερα. Συμφέρει και τις δυο πλευρές η πρόταση από Αραβία μεριά, γκαμήλες και πετροδολάρια.
''Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός... '' έλεγε ο Μανωλάς. Μεγάλο και το ποσό που του πρόσφεραν για να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό. Και πολύ καλώς έπραξε. Όλο και κάποιοι άλλοι θα βρεθούν να πουν σ' αυτούς που θέλουν να το ακούσουν ότι πράγματι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, ότι έχει απίθανο και υπέροχο λαό.
Διαβαστε ακομα:

ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ