ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΗΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΡΑ 7

 
Διεθνές παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο την γερμανική Φράιμπουργκ. Από το ξεκίνημα του αγώνα (φώτο) ο λαός, το περισσότερο μάχιμο κομμάτι του οπαδικού κόσμου στην εξέδρα τα δίνει όλα, για να... βοηθήσει την ομάδα. Να νικήσει, όχι να ηττηθεί. Να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να ωφεληθεί το ταμείο της εταιρείας μ' ένα πολύ καλό χαρτζηλήκι από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, την UEFA.
Πράγματι είναι σε... πολεμική ετοιμότητα ο λαός του Ολυμπιακού. Ρίχνει αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, στέλνει laser στα μάτια των αντιπάλων και, βέβαια, από τον οπλισμό δεν λείπουν οι φωτοβολίδες. Τζίφος!
Η ομάδα έχασε. Συντριβή με 3 - 0 από την Φράιμπουργκ, η οποία δεν χρειάστηκε να πιεστεί περισσότερο στο ματσάκι για το γιουρόπα. Και, βέβαια, οι ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας δεν κώλωσαν από τον ενθουσιασμό και την...  εχθρότητα της εξέδρας. Στις κάλτσες τους. 
Την προσεχή Πέμπτη ο Ολυμπιακός ξαναπαίζει στην Ευρώπη, επίσης στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο την Καραμπάχ από το ηρωικό Αζερμπαϊτζαν. Τι θα γίνει; Του... Ναγκόρνο- Καραμπαχ, πόλεμος Αζέρων και Αρμενίων. 
Στο ματς της προσεχούς Πέμπτης, κόντρα στην Καραμπάχ, θα μπει λουκέτο στη Θύρα 7, με απόφαση της UEFA, η οποία τιμώρησε την ΠΑΕ του Ολυμπιακού και με χρηματικό πρόστιμο 58.000 ευρώ. Δεν είναι μόνο η ποινή που εκθέτει τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι και η ανικανότητα της εξέδρας να αβαντάρει αποτελεσματικά την ομάδα. Τζάμπα οι κόποι της καφρίλας, όταν η μάδα τρώει τέσσερα και τρία γκολ στην έδρα της.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ